Page content

Date Ideeen

Date Ideeen

mentaledieetplan-widget4

Date Ideeen Voor Een Leuke Eerste Date

Wanneer je op een eerste date gaat moet je natuurlijk ook date ideeen hebben om te gaan doen. Dat valt niet altijd mee. Het ligt ook erg aan het weer en de omstandigheden. Om je een stukje op weg te helpen hebben we een aantal tips en date ideeen voor je op een rijtje gezet per seizoen:

 

Lekker Weer In De Herfst En De Winter

bullet point e-boekenpassie.nlGa lekker wandelen in het bos. Je kan goed met elkaar praten terwijl je ondertussen van de buitenlucht kunt genieten.Zeker in de herfst met die mooie kleuren.

bullet point e-boekenpassie.nlGa schaatsen of sleeen. Dat past goed bij winterweer en kan een hoop plezier opleveren. Je kan elkaar goed vasthouden als het lastig wordt.

bullet point e-boekenpassie.nlGa etalages bekijken. Dit is natuurlijk erg leuk rond de kersttijd. Alles is dan leuk versierd en er hangt een gezellige sfeer in de stad.

bullet point e-boekenpassie.nlGa samen naar de sauna. Dat is altijd lekker als het buiten koud is. Je kunt dan samen heerlijk ontspannen en genieten van de warme temperaturen.

bullet point e-boekenpassie.nlLaat je mooiste plekjes van vroeger zien. Zo kun je veel vertellen van je jeugd en kom je veel over elkaar te weten.

 date ideeen voor jou

Slecht Weer Met Kou En Regen

bullet point e-boekenpassie.nlFilm en wat lekkers. Maak lekkere hapjes klaar en duik samen je bed in of kruip onder een deken op de bank..genieten maar!

bullet point e-boekenpassie.nlGa samen sporten. Ga naar de sportschool toe met zijn tweetjes. Zo ben je goed in beweging en doe je iets leuks samen.

bullet point e-boekenpassie.nlGa wandelen. Er is niks leukers dan samen wandelen  in de regen. Maar het allermooiste is daarna samen onder de douche om weer lekker warm te worden.

bullet point e-boekenpassie.nlGa karten. Als jullie wel van een wedstrijdje houden en van een beetje actie, dan is dit voor jullie een leuke activiteit!

 

Mooi Zonnig Weer

bullet point e-boekenpassie.nlGa varen. Huur een bootje en ga lekker het water op.

bullet point e-boekenpassie.nlZoek water op. Ga naar een plas, een meer of een strand. Zoek een lekker plekje op waar jullie samen kunnen genieten van het mooie weer.

bullet point e-boekenpassie.nlHuur een scooter. Ga op een scooter de omgeving verkennen. Met mooi weer is dat lekkerder dan met een auto en je kunt fijn tegen elkaar aankruipen.

bullet point e-boekenpassie.nlNaar een pretpark. Ga naar een pretpark toe en probeer samen alle gekke en enge achtbanen uit.

bullet point e-boekenpassie.nlPicknicken. Zorg voor allemaal dingen die jullie lekker vinden, neem een kleed mee en ga naar een park of rij naar de duinen.

bullet point e-boekenpassie.nlNeem de trein. Pak de trein naar een gezellige stad. Ga daar winkelen en de rest van de dag heerlijk in het zonnetje op een terras zitten.

date ideeen

Avond Dates

bullet point e-boekenpassie.nlMuzikale avond. Ga naar een leuk concert of een theater of musicalvoorstelling. Geniet van de muziek en de show.

bullet point e-boekenpassie.nlSpelletjesavond. Kies allemaal leuke spelletjes uit en hou een spelletjes marathon. Hang een leuke prijs vast aan het winnen van die avond.

bullet point e-boekenpassie.nlKroegentocht. Ga samen de kroegen in de buurt onveilig maken.

bullet point e-boekenpassie.nlKoken. Kook samen een paar heerlijke gerechten. Nodig je beste vrienden uit en geniet met elkaar van het eten wat door jullie samen is gemaakt.

bullet point e-boekenpassie.nlBios. Je kan natuurlijk ook samen een filmpje pakken. Dat is eigenlijk altijd wel goed.

bullet point e-boekenpassie.nlZonsondergang. Rijd naar het strand toe en kies een mooie plek uit. Ga lekker tegen elkaar aanzitten en geniet van het prachtige uitzicht.

 

Veel Plezier!

Met deze date ideeen kun je vast iets leuks bedenken voor jou en je date! Kies iets wat bij je past en waar je je lekker en ontspannen bij voelt. Veel plezier samen!

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Date Ideeen

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan