Page content

De Afknapper Voor De Meeste Vrouwen

De Afknapper Voor De Meeste Vrouwen

mentaledieetplan-widget4

Welke Eisen Hebben Vrouwen

Vrouwen van nu hebben best hoge eisen wat mannen betreft. Ze hebben vaak een heel lijstje met dingen waar een man aan moet voldoen, maar daarentegen zijn er ook een aantal dingen waar bijna alle vrouwen op afknappen. We zullen wat dingen voor je noemen zodat je wat bent voorbereid..:) Bij jou is de grootste afknapper dan niet van toepassing!

 

Dit Zijn De Grootste Afknappers Van De Vrouwen Bij Een Man

 

vink rood kruis  Er Niet Verzorgd Uitzien

 De meeste vrouwen houden van mannen met een verzorgd uiterlijk. Als je er als man dus niet goed verzorgd uitziet is dat een behoorlijke afknapper bij veel vrouwen.  Let er gewoon goed op hoe je voor de dag komt. Zorg ervoor dat je lekker ruikt, maar doe niet teveel luchtje op. Dan is het niet lekker meer. Wanneer je gegeten hebt, poets dan even goed je tanden, zodat er geen vieze restjes meer tussen zitten. Let ook op de geur die uit je mond komt. Dat kan ook een afschuwelijke afknapper zijn, als je uit je mond stinkt.

 

vink rood kruis  Je Kledingstijl

Je kledingstijl zegt veel over jezelf en over je persoonlijke smaak. Vrouwen houden van mannen die aandacht besteden aan hun kleding. Dat het er netjes uitziet, dat het bij elkaar staat, dat het schoon is. Zorg er ook voor dat je kleding netjes gestreken is en niet verkreukeld om je lijf hangt. Je kleding moet ook een beetje passen bij de gelegenheid waar je naartoe gaat. Dus geen korte broek en slippers als jullie naar een chique restaurant gaan. Of in een op maat gemaakt pak naar een voetbalwedstrijd. En natuurlijk zijn de witte sokken in slippers of sandalen echt not done!

 

vink rood kruis  Gespreksstof

Als je eenmaal een gesprek bent aangegaan met een vrouw, zorg dan dat ze in je geïnteresseerd blijft. Vrouwen praten graag over hun eigen persoon. Maar een vragenvuur hun kant op is weer zo’n afknapper. Probeer het gesprek niet te zwaar te maken, maar houdt het lekker luchtig. Vraag haar naar haar specialiteiten en favorieten, haar interesses en hobbies. Daar vertellen ze je graag over. Plaag haar af en toe op een leuke manier, daar moet ze van lachen, en dat trekt ook weer vrouwen aan.

 

vink rood kruis  Onvriendelijk Zijn

Zorg dat  je vriendelijkheid uitstraalt. Dat je ook aardig bent naar de mensen in jullie omgeving. Ga niet op allerlei mensen zitten afgeven. Laat ook zien dat je jezelf in kunt houden en jezelf dus kan beheersen. Mannen die zicht compleet laten gaan zijn voor vrouwen ook een afknapper. Maar een afknapper kan ook zijn wanneer je te lief en te aardig bent. Dit kan haar weer het idee geven dat je een beetje een watje bent. Dus sta je mannetje maar doe het op een beheerste en vriendelijke manier.

 

afknapper date

 

 vink rood kruis  Opscheppen Over Jezelf

Vrouwen houden best van mannen met een gezonde doses zelfvertrouwen, maar mannen die over zichzelf op zitten te scheppen is een afknapper! Met opscheppen probeer je overdreven veel indruk te maken en toon je eigenlijk je eigen onzekerheid. Je moet de dingen op een zo’n subtiel mogelijke manier vertellen. Dat maakt je alleen maar aantrekkelijker voor de vrouwen, in plaats van jezelf te gaan zitten overschreeuwen.

 

 vink rood kruis  De Openingszin

Probeer met die zin ook niet teveel aandacht te trekken op de verkeerde manier. Al die cliche zinnen zijn een afknapper, zoals de : ‘ ken ik jou niet ergens van..’ De openingszin is er om een leuk gesprek op gang te helpen, niet om jezelf voor schut te zetten. Wees dus in de opening van het gesprek ook direct jezelf. Dan zul je er het beste vanaf komen.

 

Alle Vrouwen Zijn Anders

Deze tips zullen veel van toepassing kunnen zijn, maar natuurlijk ook niet altijd. Alle vrouwen zijn anders, wat voor de ene vrouw een afknapper is, hoeft voor de ander niet zo te zijn. Maar je kunt deze tips in ieder geval in je achterhoofd houden. Blijf vooral jezelf en start bij het begin, dan komt het helemaal goed!

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “De Afknapper Voor De Meeste Vrouwen

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan