Page content

Dyslectie De Baas!

Dyslectie De Baas!

mentaledieetplan-widget4

Dyslectie Hoeft Ook Jou Niet In De Weg Te Staan!

Ontdek Hier Dat  Dyslectie Jou
Niet In De Weg Hoeft Te Staan!

En wil jij vandaag nog leren hoe je het beste met je dyslectie om kunt gaan..

Lees dan snel verder!

boekenpassie pijl rood Ben jij iemand die ondanks zijn dyslectie het beste uit zichzelf wil halen?

boekenpassie pijl rood Wil jij bewijzen dat je met dyslectie prima kunt functioneren?

 

Dan is dit het belangrijkste wat je vandaag gaat lezen!

 

boekenpassie pijl rood Loop jij er ook dagelijks tegenaan dat mensen denken dat je dom bent?

boekenpassie pijl rood Dat je het moeilijk vindt om een boek helemaal uit te lezen?

boekenpassie pijl rood Dat je woorden verkeerd leest?

 dyslectie tips boekenpassie

Dan komt deze cursus jou heel goed van pas!

Dit e-book staat boordevol goede tips die jij kunt gebruiken om je dyslexie de baas te worden! De eerste belangrijke tip die ze noemen is het delen van je leesprobleem met je omgeving. Zo begrijpen mensen je probleem en accepteren ze je zoals je bent.  Dan heb jij geen last meer schaamtegevoel. En zo kun jij automatisch beter functioneren. Want jij bent niet alleen maar je dyslectie! Je hebt natuurlijk veel meer..ieder mens heeft zijn eigen unieke talenten, ook jij! En wat is er mooier dat de dyslexie naar de achtergrond verdwijnt en jij je meer op je talenten  kunt gaan richten..

 

En daar kan dit boek je geweldig bij helpen!

Je leert hoe je door middel van eenvoudige tips veel beter met je dyslectie om kunt gaan. Wist je bijvoorbeeld dat het voor dyslecten makkelijker is om een tekst in het blauw te lezen? Daarom is het e-book ook helemaal in het blauw geschreven! Zo wordt het een stuk makkelijker voor je om het te lezen. En deze tip kun je zelf natuurlijk ook toepassen in het dagelijkse leven!

 

Wat leert dit e-book jou nog meer:

bullet point boekenpassie Dat jouw dyslectie ook zeker voordelen heeft

bullet point boekenpassieDat er allerlei trucjes zijn om je leven makkelijker te maken

bullet point boekenpassie Dat jij je minder sterke punten gemakkelijk kan versterken

bullet point boekenpassie Dat de kleur van teksten erg belangrijk is, en hoe jij dit ook kunt toepassen

bullet point boekenpassie Wat al jouw unieke sterke punten zijn

bullet point boekenpassieDat er ook voor jou een hoop hulpmiddelen beschikbaar zijn

De sterke kant van mensen met een leesprobleem is hun verwerking van informatie! Ook zijn ze erg creatief bij het bedenken van oplossingen. Ze denken vanuit het grote geheel Zij kunnen supersnel het verband tussen situaties leggen. Dit kun jij dus ook allemaal met je dyslectie!

 Dat je als dyslect wel erg ver kan komen in je leven bewezen de volgende mensen:

bullet point boekenpassieLeonardo Da Vinci: De schilder van de bekende Mona Lisa. Hij heeft zijn creativiteit ontwikkeld dankzij zijn dyslexie. Hij heeft zijn leven lang spiegelbeeld geschreven en wist dat niet eens van zichzelf. Maar hij was wel in staat prachtige kunstwerken te maken!

bullet point boekenpassieAlbert Einstein: Einstein leerde pas erg laat praten en was pas negen toen hij een beetje kon lezen. Maar ondanks dat heeft hij de meest geweldige dingen uitgevonden!

bullet point boekenpassie  Steven Spielberg: Deze regisseur levert keer op keer een geweldige prestatie… door met zijn dyslexie wel de meest fantastische filmscripts te schrijven. Dit met name door zijn humor, zijn logische manier van denken en zijn creatieve geest!

bullet point boekenpassie Tom Cruise: Een van de meest bekennde en populaire acteurs van de laatste tientallen jaren. Op school was hij geen uitblinker, hij had altijd extra hulp nodig. Maar dankzij zijn doorzettingsvermogen het geschopt tot Hollywood!

Zij bewijzen dus dat je met jouw leesprobleem net zoveel in je leven kan bereiken als mensen zonder dit probleem. Dat moet je toch motiveren om het probleem aan te pakken en het beste uit jezelf naar boven te halen!!

Als zij dat kunnen…kun jij het zeker weten ook!! Je zou jezelf tekort doen om dit e-book niet aan te schaffen. Je blijft misschien onzeker, het gevoel dat je minder dingen aan kan pakken en dat je onder doet voor andere mensen. Maar met dit gevoel hoef je echt niet rond te blijven lopen! Je bent echt de enige niet met dit probleem…en dit boek bewijst dat  er heel veel aan te doen is!

 

20100704125721_1368_omslaginperspectief100x100

 

Twijfel Niet Langer!

Dus twijfel nu niet langer en begin vandaag aan de eerste stap van je nieuwe leven! Een leven waarin jij straalt van het zelfvertrouwen! Waarin je zonder angst een tekst onder ogen komt en waarin je je niet meer laten tegenhouden door je dyslexie! Veel mensen hebben een vooroordeel over dyslexie, maar die zijn vaak onterecht.

Wist je namelijk dat:

boekenpassie pijl rood 5 tot 10% van de bevolking dyslexie heeft

boekenpassie pijl rood zowel volwassenen als kinderen dit probleem kunnen hebben

boekenpassie pijl rood het total niks met je intelligentie te maken heeft

boekenpassie pijl rood het ook helemaal niks met je ogen te maken heeft

boekenpassie pijl rood er geen pillen zijn tegen dyslexie..helaas..

boekenpassie pijl rood het meer bij jongens en bij mannen voorkomt dan bij meisjes en vrouwen

Het is nu aan jou om mensen met deze vooroordelen het tegendeel te bewijzen! Laat ze zien dat je echt wel slim bent! Dat je niks aan je ogen mankeert en dat je net zoveel kan als zij..misschien zelfs nog wel meer!! Dus twijfel nu niet langer meer! Bestel dit e-book voor jezelf en maak vandaag het verschil! Je zal er echt geen spijt van krijgen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten…Want voor slechts 27 euro heb jij dit boek in handen! Een hele kleine prijs voor een heel groot plezier!

boekenpassie meer info knop

 

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Dyslectie De Baas!

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan