Page content

Eerste Date, Waar Moet Je Eigenlijk Op Letten

Eerste Date, Waar Moet Je Eigenlijk Op Letten

mentaledieetplan-widget4

Op zoek naar een date

Je bent het single zijn meer dan zat en je wil graag op zoek naar een leuke date. Maar waar moet je dan beginnen. Waar vind je die leuke man of vrouw? En waar moet je dan op letten bij je zoektocht?

Singles zijn in principe overal. Er zijn een paar miljoen singels in Nederland, dus het moet best mogelijk zijn er een te vinden die bij jou past. Je kan natuurlijk gewoon iemand tegen het lijf lopen in de supermarkt wanneer je dat allerminst verwacht. Maar de meesten van ons gaat het niet zo makkelijk af.

Dan kun je natuurlijk gewoon op pad gaan. Naar een cafe, discotheek. Dat is een prima manier om mensen tegen het lijf te lopen. Mensen zijn daar vaak in een goede stemming en dat maakt het makkelijker om op iemand af te stappen en een leuk gesprek te beginnen.

Maar tegenwoordig is er ook internet. Dat staat ondertussen bomvol datingsites. Dat is een ideale manier om naar iemand te zoeken wanneer je de tijd of zin niet hebt om de deur uit te gaan. Je maakt een profiel aan, zoekt naar een profiel waar je geïnteresseerd in bent, stuurt een berichtje en het eerste contact is gelegd. Deze manier is ook fijn wanneer je verlegen bent. Je staat niet direct oog in oog met iemand, dus je kunt voorzichtiger aftasten.

 

Waar moet je nou eigenlijk op letten?

 

bullet point e-boekenpassie.nlBegin in ieder geval met realistisch te zijn in je wensen. De perfecte man of vrouw bestaat niet, dus verwacht die ook niet te vinden. Stel je eisen dus bij naar wat mogelijk is. Als je te hoge eisen en verwachtingen hebt valt het negen van de tien keer tegen. Terwijl wanneer jij je eisen naar beneden afstelt je zult merken hoeveel leuke singles er eigenlijk zijn met ieder hun kwaliteiten en pluspunten.

 

bullet point e-boekenpassie.nlWil het niet te snel allemaal. Ook niet als je leuk contact heb  met iemand. Zet er niet teveel druk achter, dit schrikt mensen af. Je kan best initiatief nemen, maar overdrijf het niet. Geef de ander ook de gelegenheid om ergens mee te komen of een voorstel te doen. Doe het dus rustig aan en laat het komen zoals het komt.

 

bullet point e-boekenpassie.nlMaak jezelf niet veel mooier en interessanter  dan je bent. Tuurlijk moet je jezelf een beetje verkopen. Maar wees niet te goed om waar te zijn. Wanneer je iemand dan ontmoet dan kun je enorm tegenvallen en schep je verkeerde verwachtingen bij de ander. Dat is ook niet echt eerlijk.

 

Wanneer dan de echte eerste date komt zijn er ook genoeg dingen om op te letten.

 

Tips voor de mannen

 

bullet point e-boekenpassie.nlZorg ervoor dat je goed voor de dag komt. Zorg dat je er schoon en netjes uitziet en dat je lekker ruikt.

bullet point e-boekenpassie.nlKom in ieder geval niet te laat. Je moet je date niet in spanning laten zitten of je wel of niet komt. Ga dus op tijd weg en probeer er iets eerder te zijn dan haar.

bullet point e-boekenpassie.nlLaat die telefoon in je broekzak, of nog beter,,thuis. Zo ben je niet afgeleid door het apparaat en heb je volle aandacht voor haar.

bullet point e-boekenpassie.nlKijk je date aan bij het praten, maar ga haar niet aan zitten staren.

bullet point e-boekenpassie.nlPraat niet alleen maar over jezelf,laat haar ook aan het woord. Laat haar dan ook uitpraten en val haar zeker niet steeds in de rede.

bullet point e-boekenpassie.nlZeg iets aardigs tegen haar. Dat ze mooie ogen heeft of er leuk uitziet bijvoorbeeld. Vrouwen zijn dol op complimentjes!

bullet point e-boekenpassie.nlWees bovenal lekker jezelf. Ze moet je leuk vinden om jou. Als de klik er is, super. Zoniet, heel jammer, maar dan heeft het niet zo moeten zijn.

 

Tips voor de vrouwen

 

bullet point e-boekenpassie.nlZorg ervoor dat je er geweldig uitziet. Als je er zelf niet uitkomt, laat je een vriendin meekijken en zoek je samen iets uit.

bullet point e-boekenpassie.nlGa op date met iemand waar je een goed gevoel bij hebt. Heb je dit niet, lekker niet gaan. Je moet er wel zin in hebben en niet gaan omdat je denkt dat het moet.

bullet point e-boekenpassie.nlWees eerlijk over jezelf. Mannen waarderen dit. Ze houden niet van vrouwen die forceren om leuk gevonden te worden. Gewoon zeggen wie en wat je bent.

bullet point e-boekenpassie.nlStel hem leuke vragen over zichzelf, zo leer je hem tenminste beter kennen. Dat gaat niet als je alleen over  het weer praat.

bullet point e-boekenpassie.nlNeem je eigen geld mee. Je weet maar nooit..zo laat je tenminste zien dat je een zelfstandige dame bent!

bullet point e-boekenpassie.nlStop voor de zekerheid wat condooms in je tas. Vrouwen van nu zijn zelf goed voorbereid..

bullet point e-boekenpassie.nlPraat niet alleen maar over gevoelens en problemen. Mannen zitten hier bij een eerste date zeker niet op te wachten. Het onderwerp kinderen helemaal ver weg stoppen.

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Eerste Date, Waar Moet Je Eigenlijk Op Letten

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan