Page content

Hoe Verleid Je Een Vrouw? Iedereen Kan Het Aanleren.

Hoe Verleid Je Een Vrouw? Iedereen Kan Het Aanleren.

mentaledieetplan-widget4

Iedereen wil weten hoe hij een vrouw moet verleiden. Ja toch. Iedereen hoort van vrienden de bekende tips & trucs om een vrouw te verleiden. Veelal werken deze niet. Allemaal macho gedrag. Mannen zullen toch niet tegen elkaar zeggen dat ze het niet kunnen. En ja, dan heb je een kameraad die andere vrouwen kan verleiden en die versiert alleen maar de lelijke babes. Een hele mooie vrouw lijkt veel lastiger dan een minder bekoorlijk ‘exemplaar’.

Mooie vrouwen zijn moeilijk te verleiden

versiertips-mooie-vrouw-e-boeken-passie

Het tegendeel is waar. Mooie vrouwen zijn veel gemakkelijker te versieren. Weet je hoe dat komt? Omdat mooie vrouwen alle versiertrucs al beheersen en begrijpen hoe ze hierop moeten reageren. Door juist op een andere manier de aandacht naar je toe te trekken, zul je al snel resultaat hebben; JUIST bij mooie vrouwen. Het versieren van een vrouw wordt dan een kunstvorm; er zijn zelfs mannen die hier overdreven goed in zijn en zelfs elke dag een andere vrouw meelokken.

Dit laatste raad ik je zeker niet aan, omdat het naar mijn inziens tegen je gaat werken. Je zult ook integer moeten blijven Als je eenmaal de vrouw van je dromen hebt verleid, zul je nog genoeg effort moeten steken in het opbouwen van een gezonde verhouding. Verleiden kan ieder je leren, een relatie levendig en spannend houden zul je toch zelf moeten doen. Als dit laatste ook goed werkt heb je pas resultaat gehaald. Begin in ieder geval met het bekwamen van hoe je een vrouw moet versieren, daarna mag je aan de relatie gaan werken.

Schooier

Je kent ze wel. Die schoothondjes, die achter elke vrouw aan lopen, duidelijk maken dat ze wel belangstelling hebben in een vrouw, waardoor de vrouw de lijntjes in handen heeft. Zij bepaalt of ze naar de volgende fase wil. Ik kan je zeggen: dat gaat GEENSZINS gebeuren. Ze zal je zien als een zwakke gozer, waar ze niets aan heeft. Je moet laten zien dat je een eigen leven hebt, haar natuurlijk met alle respect behandelen, maar laat ook zien dat ze niet meteen op de eerste plaats komt te staan. Hard to get is essentieel voordat je To Get Hard zal gaan worden.

 

mentaledieetplan2