Page content

Hoe Word Ik Rijk

Hoe Word Ik Rijk

mentaledieetplan-widget4

Rijk Worden

In principe wil ieder mens rijk zijn. Je kunt overal veel boeken vinden over hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Maar meestal zijn dit theorieen die niet werken. En stel je je telkens weer de vraag: hoe word ik rijk. Hier kun je lezen hoe je het meer op eigen krachten en op een veilige manier voor elkaar kunt krijgen.

 

Vind Een Baan

Om rijk te kunnen worden, moet je geld hebben. En geld verdien je door te gaan werken. In het begin heb je echt geen topsalaris, maar als je goed je best doet, zal je hogerop komen en daar hoort ook weer een ander salaris bij.

 

De Omgeving

Hou alles om je heen goed in de gaten. Let op wie je tegenkomt, welke interessante mensen je tegen het lijf loopt. Er zou zomaar een unieke kans in kunnen zitten. Wees je er wel goed van bewust, wanneer je kan toehappen en wanneer het beter is om je wat terughoudender op te stellen.

 

Wanneer Ben Je Rijk

Rijk zijn kan voor iedereen weer wat anders inhouden. Ga dus goed na wat rijk zijn eigenlijk voor jou inhoudt. Waar moet het rijke leven bij jou aan voldoen. Hoe zie jij je leven voor je wanneer je geld in overvloed zou hebben? Maar vooral, hoe word ik rijk?

Vaak willen mensen rijk worden, zodat hun werkende leven erop zit. Maar bedenk je dan wel dat je uitgavenpatroon totaal anders wordt. Dus realiseer je van tevoren goed hoeveel geld je nodig zou hebben om dit leven voor jezelf waar te maken.

 

Investeer

Begin er in ieder geval mee om zoveel mogelijk geld aan de kant te zetten. Open een rekening waar je niet zomaar geld vanaf kunt halen.

Als je dat dan eenmaal hebt gedaan moet je je goed gaan bedenken waar je dit in wil gaan investeren. Aandelen en obligaties zijn een hele goed opties. Deze brengen je jaarlijks een hoog rendement op. Investeer dan net zolang totdat dit rendement hoog genoeg is om jouw droomleven te verwezenlijken. Investeer alleen in dingen die je geld gaan opleveren, niet in dingen die binnen een korte tijd in waarde zullen gaan dalen.

 

Zuinig Met Geld

Hou altijd voor ogen dat de zaken minder goed kunnen gaan. De economie kan enorm wisselen. Geef dus niet zomaar al je geld uit wanneer je het hebt. Blijf zuinig op je centen en ga er verantwoord mee om.

 

boekenpassie meer info knop

 

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Hoe Word Ik Rijk

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan