Page content

Ideale Vrouw, Wat Mannen Willen

Ideale Vrouw, Wat Mannen Willen

mentaledieetplan-widget4

Wie is dat, die ideale vrouw?

Er wordt zoveel  gepraat over de ideale vrouw…maar wie is dat dan..die ideale vrouw?

Dat is toch voor iedereen anders. Wat de een de ideale vrouw vindt, hoeft voor de ander niet zo te zijn. Toch zijn er best wat dingen wat mannen gemeenschappelijk hebben in wat ze zoeken in een vrouw.

Waar houden mannen van?

Veel mannen vinden het belangrijk dat een vrouw zich als een vrouw blijft gedragen. Veel vrouwen nemen tegenwoordig mannelijke trekjes over… toch zijn de meeste mannen daar niet van gediend. Een vrouw moet dus zeker een bepaalde vrouwelijkheid behouden en niet een van de mannen worden.

Mannen houden van vrouwen die zichzelf onder controle kunnen houden. Dus vrouwen die bij een ruzie of meningsverschil vreselijk gaan gillen en schreeuwen vallen over het algemeen wat minder in de smaak. Wel houden mannen van vrouwen die rustig, maar duidelijk voor hun mening uit durven komen.

Mannen vinden het fijn wanneer zijn vrouw hem waardeert. En ze horen dat ook erg graag van de vrouwen. Dus vrouwen die  vol lof over hun man praten vallen bij de mannen zeker in de smaak. Een man zijn ego moet af en toe gestreeld worden en dat kunnen vrouwen toch het beste.

Mannen zoeken ook een vrouw die hen onvoorwaardelijk steunt. Ze hebben graag een vrouw die hen steunt bij de beslissingen die ze maken. Bij wie ze terechtkunnen als er iets tegen zit. Een vrouw die altijd naast zijn zijde zal staan. Dus geen vrouw die overal kritiek op heeft, dit zal hem afstoten.

Mannen houden van vrouwen die een eigen sociaal leven hebben. Dat geeft hem een veilig idee. Dat het hen niet aan sociale contacten zal ontbreken. En vrouwen blijken toch beter in het maken en behouden van sociale contacten dan mannen.

Seksualiteit van de vrouwen van nu

De mannen van tegenwoordig moeten wel wennen aan de seksualiteit van de vrouwen van nu. Vrouwen zijn tegenwoordig niet bang meer om zelf een man te veroveren.  Vrouwen nemen ook in bed zelf het initiatief. En dat kunnen de mannen zeker waarderen. Zij vinden het in bed prettig om de de baas over gespeeld te worden.

Maar uiteindelijk willen de meeste mannen toch gewoon liefde en een thuis. Het gevoel dat er van hen gehouden wordt en dat ze ergens bij iemand thuis kunnen komen. Een stabiel leven met de vrouw van wie ze houden!

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Ideale Vrouw, Wat Mannen Willen

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan