Page content

Ik Wil Mijn Ex Terug

Ik Wil Mijn Ex Terug

mentaledieetplan-widget4

Hoe krijg ik mijn ex terug

Als je je ex terug wilt moet je eerst weten wat liefdesverdriet eigenlijk inhoudt. Als je liefdesverdriet hebt wil je het liefste horen dat je ex nog van je houdt. Het liefste krijg je hoop en wil je graag dat jullie weer samen komen.

Maar wanneer je die bevestiging niet krijgt, zal de paniek toe kunnen slaan. Hierdoor kun je erg dwingend worden naar je ex. Maar hierdoor zal je je ex juist steeds verder wegduwen. Er zijn dus een aantal dingen waar je goed op moet letten.

Laat je ex eerst eens een tijdje met rust. Dit is heel lastig maar wel nodig. Laat hem of haar jou maar gaan missen. Dit zal ervoor gaan zorgen dat hij of zij weer contact met je op wil gaan nemen.

Je moet ook zeker niet gaan roddelen over je ex bij vrienden of familie. Mensen roddelen graag door dus dit zal ook bij hem of haar terecht komen. Daar zal je je ex alleen maar mee kwetsen. Dit zal je ex juist van je af duwen. En dat maakt de kans op een hereniging een stuk kleiner.
Ga ook niet zielig doen om medelijden te krijgen. Dit kan juist ontzettende irritatie bij de ander opwekken. En het zal er zeker niet voor zorgen dat je ex terugkomt bij je. Laat je ex ook niet door anderen in de gaten gehouden worden. Dat is nogal kinderachtig en als je ex het weet zal die er zeker niet blij mee zijn.

Denk ook eens goed over je relatie na. Wat deed jij niet goed en wat ging er in de relatie niet goed. Kun je zorgen dat je niet weer dezelfde fouten maakt. Laat zien dat je werkt aan je fouten en dat je wilt veranderen. Dit zal vertrouwen opwekken.
Ga niet bij de pakken neerzitten en ga ook dingen doen. Ga  niet depressief doen maar laat zien dat je je wel redt. Dat zal je ex ook opvallen, dat je je leven weer op de rit krijgt. Daar zal hij of zij respect voor hebben.

Neem een make- over. Laat je haar lekker doen, koop wat nieuwe kleren, en verzorg jezelf vooral goed. Je zal dan aandacht van anderen krijgen en dat zal ook je ex opvallen. Je zal weer interessanter voor je ex worden op die manier. Straal zelfvertrouwen uit. Daar worden mensen sneller verliefd op. En krijg jij sneller je ex terug.

 

Terug bij mijn ex

Wat je je ook goed moet afvragen is waarom je eigenlijk je ex terug wilt. Dat besef met er zijn om er vol voor te gaan. En bedenk goed of je je ex wel echt terug wil. En of je er al alles voor gedaan hebt. Als jij denkt dat het voor jou het beste is om weer bij elkaar te komen dan moet je er voor honderd procent voor gaan! Volg je eigen gevoel, dat is vaak het beste.

Maar wat moet je eigenlijk doen om je ex terug te krijgen. Het is totaal niet van belang hoe lang jullie relatie was. Een korte relatie kan net zo intens geweest zijn en net zoveel betekend hebben als een lange relatie.  Je bent je ex kwijt en wilt hem of haar terug. Maar nu weet je niet goed wat je nou het beste kan doen.

Je moet beginnen met realiseren waar het mis is gegaan. Geef daarnaast je ex ook het voordeel van de twijfel. Neem niet gelijk aan dat je ex je wilt kwetsen. Hierdoor zul je je ex makkelijker terugkrijgen.  Overlaadt je ex ook niet gelijk met kadootjes en mails en apps. Dit werkt vaak averechts.
Maak jezelf niet het probleem of lijdend voorwerp. Zeg geen sorry voor wie je zelf bent. De schuld ligt niet alleen bij jou.  Blijf kalm wanneer je je ex tegen het lijf loopt. Doe normaal en reageer op een leuke manier naar je ex toe.

Probeer je ex de dingen die verkeerd zijn gegaan te vergeven. En blijf jezelf. Ga je niet anders voordoen. Je ex is verliefd op je geworden om wie jij bent. Blijf diegene dus ook. Ga je ex geen dingen beloven die je niet na kunt komen. Loze beloftes kweken wantrouwen en dat is geen goede basis voor een relatie.

 

Hoe red ik mijn relatie

Vaak krijgen mensen ruzie met elkaar doordat de een dominanter is dan de ander. Iedere relatie heeft zijn ruzies en conflicten. Maar het wordt ernstig wanneer deze echt schade aan je relatie brengen. Toch kun je dat voorkomen.

Zie je partner niet als je tegenstander. Hij of zij verdient gewoon respect en wil net als jij een fijne relatie hebben met iemand die je begrijpt en respecteert. Probeer een ruzie samen op te lossen in plaats van allebei je gelijk te willen halen. Laat duidelijk je verwachtingen merken. Blijf vooral met elkaar praten, dat is het belangrijkste.

Wanneer je partner chagerijning is, laat dit dan niet dagen op zijn beloop. Vraag gewoon gelijk wat er aan de hand is. Zo voorkom je dat de boel ineens ontploft. Wees niet steeds degene die toegeeft. Zorg ervoor dat er niet de baas over je gespeeld wordt. Dan krijg je te weinig respect. Zorg ervoor dat je evenveel geeft en neemt.

Ga niet tegen elkaar schelden. Daar wordt de ruzie alleen maar erger van. Het is niet echt volwassen gedrag. Het is prima als je kritiek hebt op iemands gedrag, maar niet op de persoon zelf.  Doe genoeg moeite voor je relatie. Hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit krijgt. Verras je partner eens met iets leuks, een etentje, kadootje of iets dergelijks. Daar kun je dan samen weer van genieten en dat komt je relatie zeker ten goede.

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Ik Wil Mijn Ex Terug

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan