Page content

Internet Daten

Internet Daten

mentaledieetplan-widget4

Hoe versier je een vrouw online?

Er is veel besproken over hoe jij een vrouw op straat of in de kroeg moet versieren. Maar tegenwoordig doen veel mensen aan internet daten. Hoe versier jij dan een vrouw online? Waar moet jij op letten. Wat moet jij juist wel en niet doen.

Wat allereerst heel belangrijk is, is jouw foto. Daarmee wordt niet bedoeld dat jij de allerknapste moet zijn om een foto neer te zetten. Het gaat uiteindelijk om wie jij echt bent. Maar wat wel belangrijk is , is dat jij in ieder geval glimlacht op de foto. En let erop dat jij goede kleding aan hebt op de foto die je plaatst. Wat veel vrouwen mooi vinden is een man in pak. Dit zou een idee kunnen zijn voor jouw profielfoto.

 

De openingszin

Het volgende belangrijke punt is de zin waarmee jij opent. De eerste zin die de vrouwen over jou lezen. Dan krijgen ze namelijk direct een idee van wie jij bent. Als deze zin saai of onaantrekkelijk is zullen vrouwen al snel weer wegklikken. En dat wil jij juist voorkomen. Jij wil dat de dames nieuwsgierig naar jou worden en verder zullen lezen. Maak jouw openingszin dus kort maar krachtig. Zorg ervoor dat de vrouwen gelijk meer over jou willen weten. Maar zorg er wel voor dat het een zin is die bij jezelf past. Dat is enorm belangrijk.

 

De Inleiding

Als de vrouwen dan nieuwsgierig genoeg zijn naar jou gaan ze verder lezen. En dan volgt dus de inleiding van jouw verhaal. Daarin moet jij laten blijken dat die nieuwsgierigheid gegrond was. Begin niet teveel over het gewenst uiterlijk van de vrouwen te praten. Hier zullen zij op afknappen. Vertel ook welke eigenschappen jij zoekt in een vrouw. Wat jij fijn vindt qua karaktertrekken. Maak jouw verhaal luchtig om te lezen. Te serieus is ook niet goed.

internet-daten-boekenpassie

Het Chatten

Dan gaat als de interesse er nog is het echte chatten beginnen. Daarin is belangrijk dat jij haar laat zien dat je oprecht geinteresseerd bent. Vraag haar bijvoorbeeld iets over wat jij in haar profiel gelezen hebt. Zo weet ze dat jij die met aandacht hebt doorgelezen. Maak grapjes. Bijvoorbeeld over de hopeloze mannen die op datingsites zitten. En dat jij er dus niet zo een bent. Vraag naar haar interesses. Vertel haar wat jij belangrijk vindt in een vrouw. Wat voor vrouw jij zoekt. Maar stel daarin geen torenhoge eisen direct. Dat geeft haar een onzeker gevoel.

 

De Ontmoeting

Als dat allemaal is gelukt en jij hebt een tijdje chat contact, dan kun je elkaar gaan ontmoeten. Jij kan er ook eerst voor kiezen om elkaar eerst een keer te bellen. Dat is minder spannend dan elkaar zien, maar je kunt wel live met elkaar praten. Elkaars stem horen. Dan heb jij snel genoeg in de gaten of de klik er echt is. En als dat allemaal het geval is kun je elkaar gaan ontmoeten. En dan kun je zien of jij echt jouw droomvrouw hebt gevonden. Verwacht niet gelijk alles van een eerste date. Doe het rustig aan en dan zal alles vanzelf goed komen!

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Internet Daten

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan