Page content

Mooie Mannen Volgens de Vrouwen Van Nu

Mooie Mannen Volgens de Vrouwen Van Nu

mentaledieetplan-widget4

Prins op het witte paard

De meeste vrouwen weten wat ze zoeken in een man en aan welke eisen deze prins op het witte paard moet voldoen. Wanneer vrouwen een man ontmoeten vinken ze dit wensenlijstje af in hun hoofd. Maar wat staat er dan zoal op dat wensenlijstje? Hoe ziet de ideale man er dan eigenlijk uit?

Vrouwen houden van mannen die er goed gekleed bijlopen. De mooie mannen moeten er modieus bijlopen,maar niet te trendy. Een afknapper voor vrouwen zijn mannen die altijd sportkleding aan hebben. Als de man gaat sporten, prima, maar daarna weer dat trainingspak weer uit!

Vrouwen houden van mannen die naar hen kunnen luisteren. Bij wie ze met alles terechtkunnen. Ze vinden het dan ook nog belangrijk dat de mannen oprecht luisteren. Vrouwen vinden het fijn als mannen begrip hebben voor hun emoties en gevoelens. Al zijn deze soms erg lastig te volgen voor de mannen..

Vrouwen willen veiligheid

Dan vinden vrouwen het fijn als hun man handig is. Dat ze hun man in kunnen zetten voor alle klusjes in huis. Dat ze in ieder geval weten hoe een boormachine werkt en niet hun vader nodig hebben om een schilderij op te hangen.

Vrouwen hebben behoefte aan een veilig gevoel. Ten eerste dat ze weten dat hun man hen beschermt. Dat hij er altijd voor haar zal zijn. Maar ook in de zin dat ze weet wat ze aan de man heeft. Dat hij zich aan zijn afspraken houdt en dat ze weet waar ze bij hem aan toe is. Ook dit is voor haar een veilig gevoel.

Vrouwen zoeken humor

Vrouwen houden ook van mooie mannen met gevoel voor humor. Een man die haar aan het lachen kan maken. Dat geeft haar een fijn gevoel. Dat ze samen met haar man plezier kan maken. Meestal worden daar niet de platte grappen mee bedoeld..die kan een man beter bewaren voor in de kroeg met zijn vrienden!

Vrouwen houden aan de ene kant van een mannelijke man, maar vinden het wel fijn als deze man hen helpt in het huishouden. Dat ze het gevoel hebben deze lasten samen te delen. Als ze eens thuis komen uit hun werk, dat de kamer al gezogen is, of dat het eten al klaarstaat.

Al met al maken de vrouwen het de mooie mannen niet heel gemakkelijk. Het gaat ook de vrouwen uiteindelijk om de klik, om de aantrekkingskracht die er is. Dan zullen ze die boer of platte mop uiteindelijk best door de vingers zien.

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Mooie Mannen Volgens de Vrouwen Van Nu

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan