Page content

Passie Terugkrijgen In Je Relatie

Passie Terugkrijgen In Je Relatie

mentaledieetplan-widget4

Een Gezonde Relatie

Passie in een goede relatie is niet alleen maar makkelijk en leuk. Elkaar aandacht geven is uiteraard heel belangrijk, maar wat er in bed gebeurt is minstens zo van belang. Zeker als je wil dat de passie in je relatie blijft bestaan. En dat blijkt best wel lastig te zijn.

Je seksleven is zeker de moeite waard om je aandacht en energie aan te geven, wil je je relatie levendig en gezond houden. Hierbij geven we een aantal tips om weer spannende nachten te beleven met je partner.

 

Voel Je Sexy

Als jij  je sexy voelt, straal je dit ook uit en ben je dus ook sexy voor je partner. Besteed eens wat meer aandacht aan je uiterlijk. Ga naar de schoonheidsspecialiste en naar de kapper, koop een leuk nieuw jurkje. Maak lekker eten voor je partner en flirt met hem of haar. Maak stoute opmerkingen naar elkaar, laat de spanning oplopen. Dan verlang je naar elkaar. Dat is goed voor het opvoeren van de passie.

Besteed veel aandacht aan jezelf. Knip je nagels,  scheer jezelf, zorg dat je jezelf goed verzorgt. Doe een lekker luchtje op. Zie er verzorgd en fris uit. Ook het uiterlijk telt. Je partner kijkt liever naar een schone goedverzorgde partner dan naar iemand die er vies uitziet en stinkt.

 

Bespreek Jullie Bed-Gedrag

Vertel aan elkaar wat je fijn vindt in bed. Waar je van geniet als de ander dat bij je doet. Door er eerlijk over te zijn naar elkaar groeit je vertrouwen in elkaar.

Als er wel dingen zijn die niet lekker lopen in bed, dan ligt dat aan jullie allebei, niet aan een iemand. En als je het voor jezelf houdt, zal het nooit opgelost worden en zullen jullie in bed alleen maar verder uit elkaar groeien en za de passie niet snel terugkomen.

Een goed seksleven is gewoon belangrijk. Als je een goed seksleven hebt voel je je beter en zul je dat uitstralen. Het is goed voor de intimiteit tussen jou en je partner. Wat jullie in bed doen, is echt iets van jullie samen.

Vertel ook elkaars fantasieen. Vertel elkaar waar je van droomt en probeer dit werkelijkheid te laten worden. Ga samen je grenzen verleggen op het gebied van seks.

 

passie verbeteren in je relatie

 

Er Zijn Nog Meerdere Tips Die Je Seksleven Kunnen Verbeteren:

bullet point e-boekenpassie.nlDoe iets aan je snurken

Snurken is niet alleen maar vreselijk storend als je wilt slapen. Vrouwen kunnen er genadeloos op afknappen. Ook is het echt slecht voor de passie in je seksleven. Door het snurken zijn er veel stellen die apart slapen en op die manier komt er van seks weinig terecht..

bullet point e-boekenpassie.nlSchaf een ander luchtje aan

Net als bij beesten,reageren ook mensen op een lekker luchtje. Een luchtje kan ervoor zorgen dat iemand zich enorm tot je aangetrokken voelen. Het is dus zeker het uitproberen waard op welk luchtje je partner goed reageert.

bullet point e-boekenpassie.nlBeweeg lekker

Lichaamsbeweging is sowieso goed voor een mens.  Bij mannen kan het hun libido op een goede manier beïnvloeden. Ze kunnen er beter en vaker een erectie van krijgen. Dus mannen, in de benen voor meer passie!

bullet point e-boekenpassie.nlSlaap genoeg

Slaapgebrek is ook een dooddoener voor het seksleven. Als mensen te moe zijn hebben ze geen energie en zin meer in seks. Zorg er dus voor dat je genoeg en lekker slaapt. Dan heb je vanzelf weer genoeg energie om een wilde lange nacht vol passie met je partner te beleven.

bullet point e-boekenpassie.nlDoe iets aan je overgewicht

Ook overgewicht heeft invloed op je seksleven. Ten eerste gaan de dingen wat lastiger als je te zwaar bent. Je kunt meer met je lichaam als er wat minder kilo’s aan zitten. Daarnaast voelen mensen die afvallen zich daarna een stuk beter. Maar nog belangrijker, ze voelen zich aantrekkelijker. Dit stralen ze weer uit naar hun partner en die zal zich ook weer meer aangetrokken tot je voelen!

 

Maar Vooral…Geniet!!

Wanneer je samen met je partner deze tips uitprobeert zul je merken dat de passie en de zin in seks vanzelf weer terugkomen in je relatie. Je zult elkaar weer aantrekkelijk vinden. Je zult samen weer genieten van het vrijen met elkaar. En dat heeft weer positieve invloed op hoe jij  je voelt.

Je zult je zeker weten beter gaan voelen als je goede seks hebt met je partner. Doordat jij je beter voelt, kun je dingen weer beter en meer aan en zul je dus in het dagelijkse leven ook beter gaan functioneren. Al met al is een goed seksleven dus van groot belang en zorgt het voor een hoop genot en plezier…Enjoy!!

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Passie Terugkrijgen In Je Relatie

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan