Page content

Pasta met aubergine tonijn en ricotta

Pasta met aubergine tonijn en ricotta

mentaledieetplan-widget4

Deze heerlijke zomerse pasta mag je natuurlijk ook gewoon in de winter maken.. <3 Heerlijk!

Ingrediënten voor 2 personen:

2 eetlepels olijfolie

2 knoflook teentjes fijngesneden

1 aubergine in dobbelsteentjes

250 gram verse penne rigata

320 gram tonijn

1 handvol munt blaadjes

1/2 limoen

1 handvol zwarte olijven

50 gram geraspte ricotta salata

extra vergine olijfolie

ebook-zonder-pakje-penne-aubergine-tonijn-ricotta-gezondeslankelijn

Bereidingswijze:

Fruit de  knoflook in de olijfolie en voeg de aubergine toe. Bak dit in een paar minuten aan. Draai het vuur laag en giet er een scheut water bij. Laat het mengsel ongeveer 10 minuten pruttelen. Kook de penne beetgaar in drie minuten. Voeg de tonijn,munt,limoensap en de olijven toe aan de penne en warm het goed door. Serveer de pasta met de ricotta rigata en de extra vergine olijfolie.

Eet smakelijk!

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Pasta met aubergine tonijn en ricotta

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan