Page content

Penne rigata met kip en roomsaus

Penne rigata met kip en roomsaus

mentaledieetplan-widget4

Pasta is altijd een goede keuze! Maar hoe lekker is deze met kip en roomsaus met creme fraiche? Heerlijk! <3

Ingrediënten voor 2 personen:

250 gram verse penne rigata

300 gram kip filet in reepjes

peper en zout

3 eetlepels olijf olie

2 knoflook teentjes fijngesneden

200 ml creme fraiche

100 gram parmezaanse kaas

1/2 limoen

1 eetlepel bieslook fijngesneden

1 eetlepel peterselie fijngesneden

ebook-zonder-pakje-penne-kip-roomsaus-gezondeslankelijn

Bereidingswijze:

Smeer de kipfilets in met wat peper en zout en een eetlepel olijfolie en bak de filets in ongeveer 5 minuten aan elke zijde gaar. Grill er mooie bruine streepjes op. Kook ondertussen de penne in drie minuten beetgaar. Fruit de knoflook in de rest van de olijfolie en voeg daarna de creme fraiche, de helft van de kaas, limoenrasp, bieslook en peterselie toe. Warm het mengsel goed door tot de kaas is gesmolten. Strooi de kip over de penne en giet daaroverheen de saus. Serveer de pasta met de rest van de kaas.

Eet smakelijk!

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Penne rigata met kip en roomsaus

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan