Page content

Pinchos met ansjovis en olijven

Pinchos met ansjovis en olijven

mentaledieetplan-widget4

We love it! Deze pincho’s met lekkere zoute ansjovis.. Lekker gezond en super smakelijk! šŸ˜‰

Ingrediƫnten voor 6 stuks:

3 witte boterhammen

2 tomaten

2 knoflook teentjes in plakjes

1 blikje of verse ansjovis

1/2 rode paprika in stukjes

1 eetlepel dille topjes

1 hand vol zwarte olijven gehalveerd

2 eetlepels olijfolie

ebook-wine-dine-pinchos-olijven-ansjovis-gezondeslankelijn (1)

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden.Snijd de boterhammen in driehoekjes en verwijder de korstjes. Dompel de tomaten in heet water en ontdoe ze van het velletje. Snijd ze vervolgens in blokjes. Meng ze met de knoflook,ansjovis,paprika,dille en de olijven en beleg het brood ermee. Besprenkel de broodjes met wat olijfolie. Bak de pinchos in 10 minuten lekker krokant.

Eet smakelijk!

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Pinchos met ansjovis en olijven

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan