Page content

Relatie Hebben Of Single Zijn

Relatie Hebben Of Single Zijn

mentaledieetplan-widget4

Voordelen van single zijn

Of je nou een relatie hebt of je bent single, alles heeft voordelen en nadelen. Dus ook hierbij. Maar wat zijn dan eigenlijk die grote voordelen en die lastige nadelen? We zullen ze hier eens voor je op een rijtje zetten. Laten we vooral beginnen met de fijne kanten van zowel het single zijn als die van een relatie hebben. Wat is er nu zo heerlijk aan vrijgezel zijn:

Ten eerste hoef je niemand verantwoording af te leggen.

Je kunt thuiskomen wanneer je wilt zonder dat je daar een vraag over krijgt.

Als je zin hebt om lekker te gaan flirten, dan doe je dat.

Je bepaalt zelf wie je in dat bed laat en wanneer

Hoe je je geld uitgeeft is je eigen zaak, niemand die daarover kan klagen

Je hebt lekker veel tijd voor je vrienden en vriendinnen

 

De fijne kanten van een relatie

Dat vrijgezel zijn dus behoorlijk wat voordelen heeft is duidelijk. Maar ook een relatie hebben met iemand heeft veel fijne kanten:

Je hebt iemand om alles mee te delen

Je kan savonds heerlijk tegen iemand aankruipen in bed

Je weet dat er iemand is die aan je denkt

Je komt meestal niet thuis in een leeg huis

Je hoeft niet overal alleen naartoe

Dit zijn zomaar een paar voorbeelden uit de voordelen van single zijn of een relatie hebben. Nu is dit ook heel erg persoonlijk en daarnaast zijn er nog andere opties dan deze twee.

singele of je verdriet verwerken

Andere soorten relaties

Je zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor een lat-relatie. Dan woon je niet samen, maar heb je wel een relatie. Je kan je dus altijd terugtrekken in je eigen huis. Maar aan de andere kant weet je dat er iemand voor je is waar je mee door het leven kan. Alleen dan niet in hetzelfde huis. Dit geeft sommige mensen een gevoel van vrijheid terwijl ze wel een relatie hebben.

Een andere vorm van relatie is een open relatie. Bij zo’n relatie woon je vaak wel samen. Maar laat je elkaar vrij in het ontmoeten van andere mensen. Ook ga je dan met andere mensen uit of naar bed. Je geeft je over aan je verlangens naar andere mensen, maar de basis heb je wel thuis. De veiligheid en de stabiliteit. Alleen maak je dan af en toen een ‘uitstapje’. Bij deze vorm moet je geen last hebben van jaloezie.

Je moet gewoon lekker kiezen wat het beste bij je past. Of je nou single wil zijn, getrouwd en trouw of je gang wil gaan maar wel iemand aan je zijde wil hebben. Dat is aan jezelf. Doe vooral waar je jezelf goed bij voelt. Dat is toch wel echt het allerbelangrijkste.

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Relatie Hebben Of Single Zijn

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan