Page content

Relatietips

Relatietips

mentaledieetplan-widget4

Relatietips Voor Een Betere Relatie

Relatietips kan iedereen weleens gebruiken,want iedere relatie kent zijn moeilijkheden. Je komt in iedere relatie dingen tegen die lastig zijn. De sleur het drukke leven, elkaar vergeten. We kennen het allemaal wel. Hierbij krijg jij wat relatietips waarmee jij je relatie weer nieuw leven in kan blazen of gewoon goed kan houden!

 

Wat Is Belangrijk Voor Het Verbeteren Van Je Relatie?

bullet point e-boekenpassie.nlBlijf communiceren met elkaar. Met elkaar blijven praten is zo ontzettend belangrijk. Vertel de ander wat je wel en niet prettig vindt. Zo weet de ander ook waar hij of zij aan toe is. Bespreek problemen op een volwassen manier met elkaar. En probeer samen een oplossing te vinden.

bullet point e-boekenpassie.nlLuister naar de ander. Hoor echt wat de ander zegt. Doe echt moeite om goed te luisteren naar de ander. Zo voelt de ander zich ook serieus genomen, en heeft hij/zij het idee dat het je echt interesseert wat er verteld wordt.

bullet point e-boekenpassie.nlVertrouw elkaar. Vertrouwen is eigenlijk de basis voor iedere goede relatie. Als je elkaar niet vertrouwt kun je nooit een goede relatie opbouwen. Neem de tijd om elkaar te gaan vertrouwen, dat gaat niet in een dag. Heb je wel ergens twijfels over, praat daar dan over met elkaar, ook dat geeft weer vertrouwen.

bullet point e-boekenpassie.nlLaat het idee van spontaniteit varen. Als jij jouw relatie goed wilt houden, moet je daar vooral hard voor aan het werk. Veel dingen moeten nou eenmaal gepland worden. Als iets spontaan gaat is dat heel mooi meegenomen, maar dat is uiteindelijk niet het belangrijkste. Als je dat idee voor jezelf uit je hoofd zet, legt het ook veel minder druk op jou en jouw relatie.

relatietips

bullet point e-boekenpassie.nlVermijd geen conflicten. Een conflict of ruzie komt in elke relatie voor. En dat is juist goed. Dan zeg je vaak wat je wil zeggen en geef je je grenzen aan. Dat is voor jou en jouw partner belangrijk. Dan weten jullie allebei waar jullie bij elkaar aan toe zijn. Praat het goed uit met elkaar en leer er allebei weer van.

bullet point e-boekenpassie.nlMaak tijd voor elkaar. Plan heel bewust tijd vrij voor elkaar en besteed deze dan ook echt aan elkaar. Zorg dat je niet gestoord kunt worden en geniet intens van elkaar de tijd die je samen doorbrengt.

bullet point e-boekenpassie.nlPas je aan elkaar aan. Ieder mens is nou eenmaal anders en doet de dingen ook anders, zo ook jouw partner. Probeer je daarin in aan te passen en accepteer dat jullie anders zijn en dat ieder mens zijn mindere kanten heeft.

bullet point e-boekenpassie.nlLaat jezelf niet verslonzen. Zorg ook gewoon goed voor jezelf. Dat geldt voor je uiterlijk..maak jezelf aantrekkelijk voor je partner. Maar nog belangrijker, hou van jezelf! Als jij niet van jezelf houdt, laat je een ander ook niet toe om van je te houden. Dat kan je relatie aardig in de weg komen te staan. Accepteer jezelf zoals je bent, ook jij mag er zijn!

bullet point e-boekenpassie.nlGeef elkaar complimentjes. Het is heel gemakkelijk om te zeggen wat er niet goed is in jouw ogen maar iedereen hoort ook graag wat hij of zij wel goed doet of wat jij in je partner waardeert. Dat geeft aan beide kanten een enorm goed gevoel.

bullet point e-boekenpassie.nlWees blij met wat je hebt. Als je relatie niet goed gaat, lijken andere mensen ineens veel leuker en interessanter en lijkt het bij anderen allemaal wel goed te gaan. Maar dat is maar schijn. Het is overal weleens wat. Juist nu moet je goed kijken naar wat je hebt. Kijk naar de positieve kanten van elkaar in plaats van naar alleen maar de negatieve. Als je dat doet zul je je partner meer gaan waarderen en wordt het bij jou ook weer leuk.

 

 Ga Weer Genieten Van Elkaar!

Wanneer je al deze relatietips gaat gebruiken zul je vanzelf merken dat je relatie weer beter gaat lopen. Met deze relatietips leer je ook weer anders naar je partner te kijken. Je bent niet voor niks ooit voor diegene gevallen. Met deze relatietips zul je dat gevoel van toen weer boven kunnen halen en zul je gelukkig met elkaar verder door het leven kunnen. En dat is toch uiteindelijk wat iedereen wil..

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Relatietips

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan