Page content

Seniorengeluk Door Senioren Dating

Seniorengeluk Door Senioren Dating

mentaledieetplan-widget4

50+ Daten

Weer op date gaan is op iedere leeftijd ontzettend spannend! Maar dat is helemaal het geval wanneer je de 50 gepasseerd bent. Dan heb je het lichaam van een 50+, maar in je hoofd ben je nog 20… Wanneer je gescheiden bent, of weduwe of weduwnaar en u gaat weer voor het eerst op date, kunt u zich weer als die puber gaan gedragen. Daarom hierbij wat handige tips bij zo’n spannende date:

Nieuwe Dingen Doen

Ga nieuwe dingen proberen. Vertel tegen vrienden en bekenden dat je weer aan het daten bent. Misschien weten zij wel iemand die goed bij je past. Je kunt je vriendengroep groter maken door bijvoorbeeld een cursus te gaan doen. Of je kunt wat vaker naar een museum of een park gaan. Je  kunt ook naar een boekenclub gaan of op een vereniging. Dat draagt zeker bij aan het seniorengeluk.

Oude Bekenden Zoeken

Ga op zoek naar oude bekenden. Misschien denk je nog steeds aan dat ene meisje met wie je een tijdje gereisd hebt. Of die mooie man met wie je op school zat. Als je zo iemand weet is het de moeite waard deze persoon eens op te zoeken. Je kunt hun naam intikken op Google of je kan contact opnemen met je oude school of misschien heb je nog een oude telefoonlijst liggen.

senioren dating

Datingsites Voor Senioren

Ga op het internet. Mensen van wat oudere leeftijd die op zoek zijn naar seniorengeluk zijn steeds vaker op internet te vinden. Er zijn ook speciale datingsites voor de wat oudere mensen. Deze sites zijn zo gemaakt dat ze makkelijk in gebruik zijn, ook als u nog niet zo bekend bent met het internet. Zet een leuke foto van jezelf op je profiel, maar wel eentje van nu en niet van tien jaar geleden. Je moet jezelf laten zien zoals je echt bent. Dus een zo eerlijk mogelijk beeld van jezelf scheppen. Hoe eerlijker je bent over jezelf, hoe beter de match zal zijn die je zal vinden.

Gespreksonderwerpen

Maak de dingen niet te zwaar. Zo’n eerste date moet niet gelijk zijn aan een sollicitatiegesprek of een ondervraging. Ga er naartoe met het idee een leuke tijd te hebben. Onderwerpen waar je prima over kan praten zijn bijvoorbeeld boeken, eten, reizen. Je kunt best zeggen dat je kinderen hebt, maar dat moet niet constant het onderwerp van gesprek zijn. Het gaat tenslotte om jullie. Ook de exen mogen best even genoemd, maar blijf daar niet te lang bij stilstaan, dat is het verleden en je gaat nu voor het heden en de toekomst.

Vertel Iets Grappigs

Hou je date-verleden ook achterwege. Tenzij je leuke of grappige verhalen hebt om te vertellen. Dat kan prima. Mensen vinden het altijd leuk wanneer ze aan het lachen worden gemaakt. En een beetje zelfspot valt ook meestal wel goed. Maar ga niet alle ramp scenario’s opnoemen. Daar zit uiteindelijk niemand op te wachten. Geniet bovenal en ga voor je nieuwe seniorengeluk.

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Seniorengeluk Door Senioren Dating

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan