Page content

Speeddaten Is Het Daten Van Nu

Speeddaten Is Het Daten Van Nu

mentaledieetplan-widget4

Wat Is Speeddaten?

Speeddaten is een vorm van daten van deze tijd. Een ander woord voor speeddaten is ook wel sneldaten. De naam zegt het eigenlijk al. Het is een zeer vlotte manier van daten. Het gaat erom dat je binnen zo weinig mogelijk tijd zoveel mogelijk mensen leert kennen. Daarvoor worden ook allerlei evenementen georganiseerd, echt gericht op het speeddaten.

Op een avond komen er zo’n 15 a 30 mensen bij elkaar. Ze krijgen ongeveer zes minuten de tijd om elkaar beter te leren kennen. Na die tijd gaat er een bel. De vrouwen blijven dan op hun plek zitten terwijl de mannen een tafeltje doorschuiven.

De beide partijen moeten na een gesprek een kaart invullen met en ja of een nee. Een ja betekent dat ze interesse in diegene hebben, een nee dus niet. Als de man en de vrouw allebei bij elkaar een ja hebben ingevuld, dan is er sprake van een match! De dag erna ontvangen ze elkaars email adres, zodat ze hun contact kunnen voortzetten. Wie weet wat er dan uitkomt!

 

Belangrijke Tips Voor Jou

Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je gaat speeddaten. Daarom hebben we een aantal tips op een rijtje gezet voor je:

 

bullet point e-boekenpassie.nlLuister vooral goed naar degene die tegenover je zit

bullet point e-boekenpassie.nlZorg dat je geïnteresseerd bent en een actieve houding uitstraalt

bullet point e-boekenpassie.nlBlijf vooral jezelf, dan ben je het meeste op je gemak en dat zal de ander ook geruststellen

bullet point e-boekenpassie.nlKijk de ander goed aan tijdens het gesprek

bullet point e-boekenpassie.nlZorg dat je er leuk en verzorgd uitziet

bullet point e-boekenpassie.nlPraat rustig zodat de ander je goed kan verstaan

bullet point e-boekenpassie.nlZeg eerlijk hoe je je voelt, dat siert je, dus als je zenuwachtig bent, gewoon zeggen

bullet point e-boekenpassie.nlBedenk van tevoren wat vragen, zo valt het gesprek niet stil

bullet point e-boekenpassie.nlHoud er rekening mee wat je van tevoren eet, zodat je niet uit je mond stinkt of last van winderigheid    kan krijgen…

bullet point e-boekenpassie.nlGeef niet gelijk bij de eerste date je persoonlijke gegevens, je weet nooit wie je voor je hebt

bullet point e-boekenpassie.nlSpreek na de speeddate ook niet direct een volgende date af, leer de ander eerst beter kennen via mail, chat enz.

bullet point e-boekenpassie.nlAls je wel een nieuwe date maakt, doe dat niet gelijk bij je thuis, maar op een publieke plek

 

Wanneer jij je aan deze tips houdt zul je merken dat de gesprekken lekkerder verlopen. Als vrouw heb je wel een iets grotere kans op een date dan als man. Bij vrouwen is het speeddaten ook een stuk populairder. Vrouwen komen vaak in grotere aantallen en vaak komen zij samen met een vriendin, terwijl de meeste mannen alleen komen.

 

Welke Vragen Moet Je Stellen?

Ook de vraagstelling is bij speeddaten erg belangrijk. De goede vragen kunnen een goed en leuk gesprek opleveren en leuke antwoorden bij de ander uitlokken. Stel in ieder geval geen gesloten vragen waar iemand alleen met ja en nee kan beantwoorden. Dan vallen je gesprekken heel snel stil. En is het voor de ander lastig om een leuk antwoord op die vraag te geven. Op die manier krijg je dan weer een verkeerd beeld van die ander.

bullet point e-boekenpassie.nlVragen die goed zij om te stellen zijn:

bullet point e-boekenpassie.nlWat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?

bullet point e-boekenpassie.nlHoe zorg je ervoor dat je gelukkig bent?

bullet point e-boekenpassie.nlWaar sta jij over vijf jaar?

bullet point e-boekenpassie.nlWat is je meest favoriete instrument?

bullet point e-boekenpassie.nlWaar zou je graag nog eens naartoe gaan op vakantie?

 

Geniet Ervan!

Met deze vragen zit je zeker weten goed. Ga lekker genieten tijdens de volgende speeddate. Geef je ogen en oren goed de kost en wie weet zit jij ineens tegenover de man of vrouw van je dromen!

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Speeddaten Is Het Daten Van Nu

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan