Page content

Tijd Voor Jezelf Kun Je Maken!

Tijd Voor Jezelf Kun Je Maken!

mentaledieetplan-widget4

Wat Is Dat..Tijd Voor Jezelf?

Tijd voor jezelf..Wat is dat eigenlijk? Als je alleen de opvoeding hebt over twee jonge kinderen en daarnaast werk je nog 3 dagen en een x aantal avonden per week. Dan is tijd voor jezelf een begrip wat nou niet ruimschoots in je woordenboek voorkomt.

Toch heb ik gemerkt dat het heel belangrijk is om wel tijd voor jezelf te pakken. Ik stoomde ook maar door en dacht dat ik daar goed aan deed. Ik merkte aan mezelf dat ik gewoon niet meer wist hoe ik moest gaan ontspannen.. Ik heb geen bad om in te liggen, dus die optie viel al af.. Naar een masseur ofzo..tja geen tijd voor..

Ik heb in het verleden heel veel gelezen en heb bedacht om dat weer eens op te gaan pakken. Ik begon met iedere avond standaard een half uurtje eerder naar bed. Dan pak je dat half uurtje waarin je normaal gesproken weer bezig zou zijn in ieder geval nog in bed even. Dus ik ben begonnen met mijn oude ‘hobby’ weer op te pakken en ik vind het heerlijk. De eerste keren haalde ik dat half uur niet..werd ik de volgende ochtend wakker met een bladzijde aan mijn wang geplakt en wist toch echt niet meer wat ik gelezen had..

Duik In De Wereld Van Een Goed Boek

Maar nu heb ik de smaak helemaal te pakken! Ik vind het zalig om de tijd te nemen en met mijn neus in een goed boek te duiken. Even de hele wereld om je heen vergeten en een nieuwe wereld in duiken. Met een boek kun je lachen, huilen of wegdromen in de romantiek. Ik vind niks lekkerder dan in mijn holletje van mijn dekbed weer een nieuwe wereld te ontdekken.

Ik hou veel de nieuwe nederlandse boeken in de gaten. Ik vind boeken van eigen bodem toch wel heel prettig. Ik ben echt fan geworden van Saskia Noort. Zij kan zo mooi schrijven, de spanning opbouwen en ook sympathie voor de personages vragen. Ik ben nu bezig in Saskia Noort nieuwste boek, een echt aanrader! Het is een vervolg op de eetclub, dus als je dat boek gelezen hebt, moet je deze zeker ook lezen! Er wordt zoveel meer duidelijk! Echt zo’n boek wat je niet meer weg wilt leggen en waar je in blijft lezen. Dan wordt dat half uurtje toch echt al heel gauw ietsje langer…:) Dus gun jezelf ook wat tijd voor jezelf, pak een goed boek en droom lekker weg!

 

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Tijd Voor Jezelf Kun Je Maken!

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan