Page content

Vrouwen Verleiden, Ontdek De Grootste Geheimen

Vrouwen Verleiden, Ontdek De Grootste Geheimen

mentaledieetplan-widget4

Zijn mannen onzeker met vrouwen versieren?..

Iedere man wil wel goede tips over hoe hij een vrouw moet versieren. Vaak moet je niet naar die van je vrienden luisteren.
Zij zullen niet snel toegeven dat zij geen succes hebben.

En vaak zitten zij vol grote verhalen om indruk op anderen te maken. Veel van deze verhalen zijn alleen niet waar. Feit is dat heel veel mannen onzeker zijn als het om versieren gaat.

Helemaal wanneer de vrouw in kwestie bloedmooi is. Mannen denken vaak dat deze vrouwen lastig te versieren zijn. Maar dat is juist niet zo. Een mooie vrouw kun je misschien wel makkelijker versieren. Zij weet alle ins en outs op versiergebied al. Dus als jij met een net andere aanpak komt zul je ook haar verrassen.

Er zijn  in ieder geval een aantal tips die je kunt meenemen bij het versieren of verleiden van jouw ideale vrouw. We zullen er een paar noemen:

 

rode bullit piont boeken passie Wanneer een vrouw wil afspreken met je, zeg dan bij haar eerste optie dat je die dag niet kan. Zo heeft zij het idee dat je ook je eigen leven hebt. Dit zal haar enorm kunnen boeien.

rode bullit piont boeken passieAls je dan op eerste date gaat, ga dan niet naar de film. Tijdens een film kun je niet lekker met elkaar praten. En praten is toch de manier om elkaar beter te leren kennen.

rode bullit piont boeken passieKlets ook gezellig met haar vriendinnen. Dit wekt bij haar alleen maar meer nieuwsgierigheid en interesse op.

rode bullit piont boeken passie Laat haar ook een keer voor de drankjes betalen. Vrouwen van tegenwoordig laten graag zien dat ze onafhankelijk zijn, ook op financieel gebied.

rode bullit piont boeken passieLaat bij het einde van de date haar het initiatief nemen om een volgende date te plannen. Zo kom je niet wanhopig over en geef je haar het idee de touwtjes in handen te hebben.

rode bullit piont boeken passieZorg ervoor dat je goed voor de dag komt. Zie er netjes en verzorgd uit en draag leuke kleding.

 

Vrouwen denken heel anders als mannen

Zorg ervoor dat jij tijdens het hele proces van het verleiden de touwtjes in handen hebt. Maar doe dat wel zo, dat de vrouw dit niet in de gaten heeft. Ze zal zien dat je een sterke man bent. Dat ze zeker iets aan jou heeft. Dat je een onafhankelijke man bent met een eigen leven. Dit maakt je voor vrouwen juist aantrekkelijk. Ga dus zeker niet wanhopig achter haar aanlopen.

begin vandaag nog met vrouwen versieren

Het vrouwen verleiden wordt makkelijker als je je bedenkt dat vrouwen nu eenmaal anders denken dan mannen. Als je dit maar onthoudt ben je al een stuk verder.

Vrouwen willen niet een man die maar achter hun aanloopt en precies doet wat zij wil. Ze willen een man zien met een eigen mening, die staat voor wat hij vindt.

 

Maak een vrouw nieuwsgierig!

Belangrijk is dat je de stappen weet die je moet maken bij het verleiden. Loop niet te hard van stapel, dit zal haar wegjagen. Loop dus niet steeds stappen op haar voor. Zorg ervoor dat ze merkt dat de volgende stap eraan komt en maak haar daar nieuwsgierig naar. Je zult zien, hoe vaker je dit spel speelt, hoe makkelijker het wordt!

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Vrouwen Verleiden, Ontdek De Grootste Geheimen

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan