Page content

Vrouwen Versieren en Verleiden

Vrouwen Versieren en Verleiden

mentaledieetplan-widget4

Met verleiden je doel bereiken

Verleiden is net weer een stapje verder dan flirten. Bij verleiden heb je als doel iemand ergens toe over te halen. Vaak is dit om een date voor elkaar te krijgen, een relatie aan te gaan of iemand in je bed te krijgen. Bij verleiden moet je net iets volhoudender te werk gaan. Omdat je echt je doel wil bereiken.

Durf oogcontact te maken

Ook hierbij zijn oogcontact en zelfvertrouwen weer erg belangrijk. Met oogcontact kun je een bepaalde spanning opbouwen. Die spanning is nodig om iemand in je geïnteresseerd te laten worden. Wel moet dit oogcontact gepaard gaan met zelfvertrouwen. Je moet oogcontact precies lang genoeg durven vol te houden. Wanneer de vrouw dan wegkijkt, weet je dat je het goed gedaan hebt. Je maakt haar daar verlegen mee en dat is een goed teken.

 

Seksualiteit belangrijk?

Durf ook je seksualiteit uit te stralen. Dat geeft een goede indruk bij de vrouwen. Je moet je daar totaal niet voor schamen. Hier zul je dan namelijk je gedrag op aanpassen en dat zal al snel onzeker overkomen. Wil niet zeggen dat je alleen maar over seks moet praten. Maar wees trots op je seksualiteit en straal dit uit!

 

Zelfvertrouwen uitstralen

Heb bij het verleiden zelfvertrouwen. Ook dit straal je uit. Je laat zien dat je niet bang bent om iets aan te pakken. Je hoeft ook niet bang te zijn. Ook vrouwen zijn gewoon mensen met hun onzekerheden. Wanneer jij zelfvertrouwen uitstraalt, zal de vrouw dit ook krijgen en zal ze meer van zichzelf durven laten zien. En dat kan alleen maar positief zijn!

meer info

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Vrouwen Versieren en Verleiden

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan