Page content

Vrouwen Versieren met de Beste Versiertips

Vrouwen Versieren met de Beste Versiertips

mentaledieetplan-widget4

Vrouwen versieren gaat niet vanzelf

Dat vrouwen versieren niet vanzelf gaat, dat weet bijna iedere man. Vrouwen zijn kritisch als het om mannen gaat. Zeker de moderne vrouw!

Zij heeft haar eigen leven en je moet als man van goeden huize komen om daarin te mogen passen. De vrouwen van tegenwoordig zijn kritisch en hebben een heel  wensenlijstje als het aankomt op haar ideale man. Dit idee schrikt veel mannen af. Zij worden onzeker en durven minder snel op een vrouw af te stappen.

 

Versier jouw droomvrouw

Toch is dat helemaal niet nodig. Vrouwen zijn natuurlijk ook hele gevoelige wezens. En wanneer je de juiste snaar weet te raken zullen zij zich aan je over geven. Maar wat is nou die gevoelige of juiste snaar. Dat is iets waar veel mannen mee worstelen. Wanneer je weet hoe vrouwen beter te versieren zijn, zul je met veel meer zelfvertrouwen op ze af durven stappen. En dat is wat je hier kunt leren…het versieren van jouw droomvrouw.

versiertips-mooie-vrouw-boeken-passie

Vrouwen houden van verrasingen

Een belangrijk onderdeel is waar je op je vrouw afstapt… Als vrouwen naar de kroeg gaan of een avondje uit zullen zij voorbereid zijn. Zij zullen binnen no time de mannen weten te screenen en voor zichzelf al bepaald hebben wie zij wel en niet te woord zullen staan. Maar wanneer een vrouw nietsvermoedend over straat loopt zal zij niet verwachten dat een man op haar afstapt. Dat is dus voor de man een goede mogelijkheid om de vrouw te verrassen. En dat is waar vrouwen van houden…verrassingen..!

 

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk

Maar wanneer je wel naar een discotheek gaat is een vrouw versieren natuurlijk ook mogelijk! Je moet wel een paar dingen goed onthouden. Vrouwen kijken naar een uitstraling van een man. Wanneer jij met je handen in je zakken  in een hoekje staat zul je uitstralen dat je je verveelt. En dat zal een vrouw niet snel aantrekken. Zorg er dus voor dat je uitstraalt dat je plezier hebt. Sta lekker rechtop, haal je handen uit je zakken en dans een beetje leuk met de vrouwen mee. Dit zullen zij zeker aantrekkelijk vinden.

versiertips-mooie-vrouw-e-boeken-passie

Vrouwen willen aandacht

Wat ook belangrijk is , is dat je de vrouw het idee geeft dat zij de enige vrouw is waar jij helemaal voor gaat. Ga dus niet van de een naar de andere vrouw. En al helemaal niet in een vriendinnengroep. Zij zullen dan gelijk het idee hebben dat je maar op een ding uit bent. Praat dus met een vrouw. Haal een drankje voor haar en vraag of ze met je wil dansen. Geef haar het idee dat al je aandacht die avond uitgaat naar haar! Als je dan ook haar aandacht hebt en je hebt het gevoel dat het klikt, neem haar dan mee naar een iets rustiger plekje. Op die manier kun je beter met elkaar praten en elkaar op een goede manier leren kennen!

 

Maak het een vrouw niet ongemakkelijk

Dit klinkt heel simpel allemaal. Dat is het ook eigenlijk wel, als jij maar het juiste uitstraalt naar de vrouw. Wat daarbij heel belangrijk is, is je lichaamstaal. Dat is wat een vrouw enorm opvalt! Let als eerste goed op je houding.  Sta goed rechtop en steek je borst ietsje naar voren. Op die manier laat je zien dat je zelfvertrouwen hebt! En dat is wat vrouwen aantrekkelijk vinden!! Wat ook heel belangrijk is, is oogcontact. Vrouwen vinden het fijn als, wanneer je met ze praat, je hen in de ogen aankijkt. Kijk dus niet langs haar heen, zo is het net of je met andere dingen bezig bent. Maar kijk haar ook niet continue strak aan in haar ogen, dat geeft weer een ongemakkelijk gevoel. Wanneer je lacht kun je even wegkijken bijvoorbeeld. Dit breekt even het moment.

 

Het lijstje van de vrouwen

Vrouwen hebben vaak een lijstje in hun hoofd waar een man aan moet voldoen om bij hen in de smaak te vallen. Ook hebben zij uiteraard een lijstje waar ze enorm op afknappen… Dit lijstje komt bij veel vrouwen best wel overeen. Vrouwen houden er vaak niet van als je jezelf niet goed verzorgt. Daarmee wordt niet de kledingstijl bedoeld, maar vooral je persoonlijke verzorging.  Zorg ervoor dat je lekker ruikt, dat je schoon bent en dat er niks tussen je tanden zit!

date ideeen

Een andere grote afknapper bij veel vrouwen is als je gaat lopen opscheppen.. Zij houden niet van grote verhalen die ongeloofwaardig overkomen. Begin in een gesprek ook niet gelijk over je vermogen of het formaat van je auto. Daar komt een vrouw vanzelf wel achter als ze echt in je geïnteresseerd is. Het is beter om subtiel te zijn, daar voelen vrouwen zich sneller tot aangetrokken.

 

Lichaamstaal van vrouwen

Nu hebben we het over jouw lichaamstaal gehad. Maar ook belangrijk is dat jij de lichaamstaal van de vrouw begrijpt. Wanneer een vrouw zich tot je aangetrokken voelt zal ze dat op subtiele wijze aan je duidelijk maken. Belangrijk is dus wel dat jij deze signalen oppikt!

 

Als een vrouw met haar vingers in haar haren gaat, is ze zeker geïnteresseerd. Ook zal ze wanneer jij naar haar kijkt verlegen naar de grond kijken en dan snel weer terug naar jou.. Als ze naar je kijkt en ondertussen iets in het oor van haar vriendin fluistert heb je zeker beet! En als ze met haar tong over haar lippen gaat terwijl ze je aankijkt kun je ervan op aan dat ze meer van je wil!

 

Laat een vrouw ook aan het woord

Als je dan een gesprek met haar aangaat hou dan rekening met het volgende. Vrouwen knappen af op een man die alleen maar over zichzelf praat. Vertel dus leuke feiten over jezelf, maar laat de vrouw ook aan het woord. Vrouwen zijn van nature erg nieuwsgierig en zullen vanzelf met vragen aankomen. Dat is voor jou de gelegenheid om daarop in te gaan. Zo weet je zeker dat je haar interesse houdt. Laat ook haar aan het woord en laat haar uitpraten. In de rede vallen werkt ook alleen maar averechts..

 

Speel niet de baas bij vrouwen

De laatste belangrijke tip is dat vrouwen houden van een man die de controle heeft. Daarmee bedoelen we niet dat je de baas moet spelen. Maar een vrouw houdt van een man die weet wat hij wil. Dat komt sterk over en dat is wat vrouwen willen, een sterke man aan wie zij zich over kunnen geven.

Met deze tips zul jij zeker weten een leuke vrouw kunnen versieren. Blijf uiteraard ook lekker jezelf en ga het niet forceren. Dit heeft een vrouw zo door! Maar als jij je deze dingen eigen maakt zul je zien dat ook jij een ster in het vrouwen versieren zult worden!!

boekenpassie meer info knop

mentaledieetplan2

Comment Section

0 reacties op “Vrouwen Versieren met de Beste Versiertips

Plaats een reactie


*


mentaledieetplan